Zaterdag 26 mei 2018
 

Tienerfeestjes

Gezelligheid en creativiteit met je vrienden/vriendinnen!

Duur: 2/2,5 uur
Prijs: Verschilt per workshop, afhankelijk van het materiaal.
Materiaal: Alles is aanwezig in mijn atelier, maar je kunt ook zelf dingen aandragen.
Personen: 5-10 personen vanaf 11 jaar.
Sfeer: De ruimte is versierd en de kids krijgen limonade, een lekkere verassing en snoep. Voor de eventuele volwassenen is er ook koffie/thee.
Flexibel: Er is veel mogelijk, dus vraag gerust. (Denk aan een high-tea, pannenkoeken, eigen creatieve ideeen, enz.)
Ook kunnen de tienerfeestjes op eigen locatie georganiseerd worden, waarbij de catering voor rekening van de ouders is.
Bij een enkele reisafstand meer dan 15 kilometer, reken ik € 0,25 kilometervergoeding.
Praktisch:
Maandagavond 19.30 uur t/m zaterdagavond.
(In overleg zijn ook andere momenten mogelijk)


Mozaïeken

Na een korte uitleg van de verschillende gereedschappen en materialen maak je vervolgens naar eigen ontwerp een mooie spiegel, fotolijstje, een dienblad of een hart. Er kan gekozen worden uit wel 45 verschillende kleuren tegels, glasdruppels, stenen, schelpen, etc. Natuurlijk zijn er ook voorbeelden aanwezig om je te laten inspireren. Omdat het kunstwerk minimaal 24 uur moet drogen krijg je een zakje met voeg en de handleiding daarvoor mee naar huis.

KOSTEN € 17,50


Zeepketting

Zelf je zeepjes gieten en daarna verwerken in een leuke ketting. Er zijn verschillende mallen in de vorm van hartjes, bloemen, schelpen, vlinders etc. Tijdens het uitharden van de zeepjes zoek je allerlei kralen, linten, bloemen en andere materialen om daarna je eigen geurende zeepketting te gaan maken.
Leuk voor in je slaapkamer, aan de deur van de kledingkast of misschien aan een spiegel.


KOSTEN € 15,00


Memo-bord

Een origineel prik-bord van 50x40 cm van MDF. Nadat je een stofje heb uitgezocht, ga je eerst het plaat hout voorzien van fiberfill (een soort watten) en dan span je het lapje stof hier overheen en niet je het vast op de achterkant van het hout. Daarna ga je verschillende soorten kant en lint uitzoeken en krijg je nog siernagels voor de voorkant zodat je de notitieblaadjes, foto's of kaarten op verschillende hoogtes ertussen kunt schuiven. Ook is deze workshop leuk voor jongens vanwege de verschillende stoere stoffen.

KOSTEN € 17,50


Notitieboekje

Na het uitzoeken van een leuk stofje, ga je het boekje voorzien van fiberfill (een soort watten) en dan bekleden met je lapje stof. Aan de binnenkant van de harde kaft plak je dan het stofje vast. Hierna ga je het boekje versieren met kant, lint, vilt en andere accessoires. Na afloop beplak je de binnenkant van de kaft, zodat ook deze netjes is afgewerkt.

KOSTEN € 13,50


Ketting en armband

De ketting en armband maken naar je eigen smaak. Er zijn allerlei leuke kralen in vele soorten en maten.
Bovendien kunnen er verschillende technieken gebruikt worden, zoals kettelen, knopen of rijgen.

KOSTEN € 15,00


Tassen/sleutelhanger

Een eigen hippe tassen of sleutelhanger maken. Dit doe je met veel lint, kant, vilt, gehaakte bloemetjes etc. Dan heb je wel meteen iets leuks om je tas mee op te fleuren of om altijd herkenbaar je sleutelbos te hebben.

KOSTEN € 13,50


Tassen pimpen

Je eigen unieke exemplaar maken. Er zijn verschillende modellen tassen waaruit je kunt kiezen en daarna ga je aan de slag met allerlei stofjes, kant, lint, kralen, vilt en andere materialen. Het resultaat is een hippe, zelfgemaakte tas die niemand anders heeft.

KOSTEN € 17,50


Vogelhuisje pimpen

Een houten vogelhuisje krijgt een complete make-over. Met papier en/of stof decoreer je het vogelhuisje in eigen stijl. Daarna gebruik je nog kant, lint en verschillende accessoires en je hebt iets unieks voor binnen. Door het verschillende gebruik van materialen is hij niet geschikt voor buiten.

KOSTEN € 15,00


Etagère maken

Of het nu met servies is uit grootmoederstijd, nieuw of van glas, je maakt je eigen unieke stapel versie van borden, bekers en kopjes. Als je alles bij elkaar heb gezocht kan je het eventueel ook nog versieren met kralen en linten. Daarna hebben jouw ringen, oorbellen, armbanden en kettingen een leuk plekje of misschien toch wel vullen met snoepjes?

KOSTEN € 15,00


Servies beschilderen

Ga lekker los en leef je uit op een blanco servies en voorzie dit van jouw eigen creatie. Spons en beschilder dit met speciale porselein verf in vele kleuren. Natuurlijk zijn er ook voldoende voorbeelden aanwezig, zodat je de nodige inspiratie kunt opdoen voor jouw eigen servies! Je kunt kiezen uit een theepot of 2 thee/koffiebekers of een etagère.
Na afloop moet het thuis nog wel in de oven en daar krijg je de instructies van mee.

KOSTEN € 15,00


Knopenarmband

Hierbij moet je wel een beetje handig kunnen zijn met naald en draad (maar met hulp zal dat zeker lukken).
We gaan namelijk met wel 20 soorten knopen in allerlei kleuren een armband op een breed elastiek naaien. Maar als je dat te bont vindt, zoek jij jouw leukste kleuren bij elkaar en ga je aan de slag.

KOSTEN € 11,00


Kaarsen

Je kunt kiezen uit verschillende kleuren laagjes in een glas (2x) of met 1 kleur uit een mal of gieten in een kopje en eventueel nog versieren. Je maakt iets wat uniek is, niemand maakt dezelfde!

KOSTEN € 15,00


BSO 't Olefantje
Lees meer...

Thomashuis Lexmond
Lees meer...

BSO's en CreaBeez
Lees meer...

CreaBeez in de pop-up De VOORdeur
Lees meer...

Vrije inloopavond
Lees meer...

Meer nieuws...

Door: Karin
Hoi puck,
Bedankt dat ik een sipricse bij jou mocht maken. hij is erg leuk, en ik denk dat diegene hem erg ook erg leuk vind.

Groetjes Karin
doei

Bericht plaatsen
Willekeurige foto: