Zaterdag 26 mei 2018
 

Nieuws

<< Vorige [1] [2] [3] [4] [5]

Nieuwe lokatie; ZOLDER!!!
Toegevoegd: 23 februari 2011
Eindelijk is het dan zover, sinds een aantal weken kan ik iedereen op mijn nieuwe lokatie ontvangen en dat is op zolder. Na wat heen en weer verbouwen van tienerkamer naar ouderkamer en ouderkamer naar crea- ruimte, kan ik wel zeggen dat ik erg blij en trots ben met deze ruimte.
Nieuwsgierig geworden? Plan een workshop met minimaal 3 vriendinnen, collega's, tantes of nichtjes en kom gezellig knutselen in de nieuwe ruimte.

Curves, Pink Ribbon en CreaBeez
Toegevoegd: 3 november 2010
Gisteravond, 2 november 2010, is het een geslaagde avond voor CreaBeez en natuurlijk voor Pink Ribbon geweest. Er was veel belangstelling voor de workshop creatief geld verpakken, wat inhield dat er een loden roos gemaakt moest worden. Hierin kunnen bankbiljetten met dubbelzijdig plakband geplakt worden om zo toch een leuk cadeau te kunnen geven.
CreaBeez had voor de presentatie een vaas met grote en kleine loden rozen gemaakt, maar ook diverse memoborden en roze zeepkettingen (Pink Ribbon) inspelend voor de komende Sint en kerstperiode. Daarom kun je bij CreaBeez nu ook cadeaubonnen bestellen voor de diverse workshops.

CreaBeez op Hyves
Toegevoegd: 4 oktober 2010
CreaBeez is vanaf heden ook op Hyves te vinden:
CreaBeez.hyves.nl

Geslaagde Open Atelier Route
Toegevoegd: 27 september 2010
Afgelopen zaterdag 25 september en zondag 26 september kan afgesloten worden als zeer succesvol. Op de zondag kwam dubbel zoveel mensen als op zaterdag en CreaBeez heeft vele positieve reacties gekregen. Dit alles (de site en de route) is mogelijk gemaakt door hulp van familie en vriendinnen.

<< Vorige [1] [2] [3] [4] [5]

BSO 't Olefantje
Lees meer...

Thomashuis Lexmond
Lees meer...

BSO's en CreaBeez
Lees meer...

CreaBeez in de pop-up De VOORdeur
Lees meer...

Vrije inloopavond
Lees meer...

Meer nieuws...

Door: Marjan,Cobi,Ineke
Hoi Puckie, Oh, wat is het weer gezellig, bij mij in Drenthe, met ons viertjes een pracht van een werkstuk gemaakt. We zijn bere trots op ons mozaïek-schaaltje.Super wat een leuke ideeën en bedankt weer voor je hulp.Dank je wel, kussen van ons 3-en.

Bericht plaatsen
Willekeurige foto: