Zaterdag 24 juni 2017
 

Nieuws

<< Vorige [1] [2] [3] [4] [5] Volgende >>

Burendag
Toegevoegd: 21 september 2012
Op zaterdag 22 september zal CreaBeez aanwezig zijn bij de Nationale Burendag die gehouden wordt in en rondom De Hoeksteen in Vianen en in het teken staat van "Presenteer je aan de buurt!!!"
CreaBeez gaat de uitdaging aan om verschillende low-budget workshops te geven aan kinderen en volwassenen, maar laat ook verschillende creaties van eigen hand zien die eventueel gekocht kunnen worden. Er worden verschillende activiteiten gehouden, dus voor elk wat wils!!!

CreaBeez en Stedelijk Museum Vianen
Toegevoegd: 15 september 2012
Op zaterdag 1 september heeft Creabeez samen met Petra Smits weer deelgenomen aan de Museum-kids. Samen geven wij educatieve workshops die aansluiten bij de lopende exposities in het Stedelijk Museum Vianen. Eerst bezoeken de kinderen de tentoonstelling en krijgen uitleg van de exposerende kunstenaar of van onszelf. Daarna gaan ze zelf aan de slag. De workshops zijn geschikt voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Kijk voor meer info naar: www.stedelijkmuseumvianen.nl
Deze zaterdag kregen we een rondleiding van Julien Holtrigter en hij liet wat van zijn verschillende schilderijen zien. Hierbij waren ook mono-prints te zien en mede geïnspireerd door één van zijn gedichten, zijn de kinderen zelf mooie werkstukken gaan maken. Het mooie weer en een enthousiaste kunstenaar stond gerand voor een geslaagde dag.

Workshop bij "de buurvrouw"
Toegevoegd: 14 maart 2012
Na een stilte van 5 maanden, heeft CreaBeez gisteravond een workshop gegeven aan "de buurvrouw", een soort vrouwencafe wat ontstaan is als vervolg van de Burendag in 2011. Er is gewerkt met fietsbanden en niet zoals enkele dachten, dat er banden geplakt gingen worden. De dames konden kiezen uit een tasje gevuld met bolletjes, een keykoord voor je sleutels met een pashouder voor je OV-kaart of een armband. De reacties waren erg leuk en voor CreaBeez een fijne opstart.

Succesvol Paardenmarkt 2011
Toegevoegd: 15 oktober 2011
Paardenmarkt 2011 is succesvol afgesloten ondanks het miezerige weer. Vele leuke reacties en beloftes voor de toekomst kwam CreaBeez ten deel. En ook de gemaakte zeepkettingen en tassenhangers voor Pink Ribbon waren in trek. Alleen op deze dag is er aan donatie al voor € 32,00 verkocht en de maand oktober is nog niet om.

Paardenmarkt in Vianen
Toegevoegd: 3 oktober 2011
Op woensdag 12 oktober 2011 zal op de Kanaalweg voor het eerst een zeer gevarieerde kunstmarkt gehouden worden. Tussen warenmarkt en kermis is van alles te zien. Ook CreaBeez is hierbij aanwezig en zal een demonstratie geven van 1 van de vele mogelijkheden van workshops die worden gegeven.

Atelierroute 2011
Toegevoegd: 27 september 2011
Na afloop van de Open Atelierroute te Vianen, gehouden op 24 en 25 september 2011, kunnen we wel stellen dat er beduidend minder mensen waren als vorig jaar, maar CreaBeez heeft wel hele leuke reacties gekregen. Een kleine greep:
"Geweldig. Ik wist niet dat er zoveel creativiteit aanwezig is met restmateriaal". "We waren vorig jaar hier ook, we hebben onze ogen uitgekenen. Het is heel professioneel geworden, compliment!". "Mijn kleinkinderen en ik vonden het een mooi tegenwicht voor de mobieltjescultuur en de I-pads". En zo ook nog leuke reacties over de nieuwe ruimte. Om u daarvoor toch een idee te geven plaats ik hierbij een foto. Nog leuker om deze ruimte een keer te gebruiken met een workshop samen met zussen, tantes, vrienden of vriendinnen. Kijk op de agenda of plan met minimaal 3 tot maximaal 8 personen een data.

Open Atelier Route Vianen
Toegevoegd: 20 september 2011
De negende Atelierroute 2011 wordt gehouden op:
Zaterdag 24 september van 11.00-17.00
Zondag 25 september van 12.00-17.00

Vorig jaar was de route een groot succes. De ateliers werden druk bezocht en iedere kunstenaar heeft veel bezoek gehad.
Niet alleen mensen uit Vianen hebben de route gelopen, maar ook mensen uit Culemborg, Tiel, Nieuwegein, Zeist, Utrecht en omstreken.
De route wordt bij veel mensen een bekend terugkerend evenement.

Ook CreaBeez is dit jaar weer te vinden op deze route!
Kom een van de dagen langs om een kijkje te nemen!
Kijk hier voor het adres.

Feest
Toegevoegd: 7 juni 2011
Vandaag is het feest bij CreaBeez, 1 jaar geleden is CreaBeez als website cadeau gegeven door de familie.
En om dit te vieren, stelt CreaBeez iedereen in de gelegenheid, gebruik te maken van het aanbod om te profiteren van 10% korting op een te volgen workshop.
De workshops kunnen geboekt worden t/m eind november 2011 en geldt de hele maand juni.

Nieuwe lokatie; ZOLDER!!!
Toegevoegd: 23 februari 2011
Eindelijk is het dan zover, sinds een aantal weken kan ik iedereen op mijn nieuwe lokatie ontvangen en dat is op zolder. Na wat heen en weer verbouwen van tienerkamer naar ouderkamer en ouderkamer naar crea- ruimte, kan ik wel zeggen dat ik erg blij en trots ben met deze ruimte.
Nieuwsgierig geworden? Plan een workshop met minimaal 3 vriendinnen, collega's, tantes of nichtjes en kom gezellig knutselen in de nieuwe ruimte.

Curves, Pink Ribbon en CreaBeez
Toegevoegd: 3 november 2010
Gisteravond, 2 november 2010, is het een geslaagde avond voor CreaBeez en natuurlijk voor Pink Ribbon geweest. Er was veel belangstelling voor de workshop creatief geld verpakken, wat inhield dat er een loden roos gemaakt moest worden. Hierin kunnen bankbiljetten met dubbelzijdig plakband geplakt worden om zo toch een leuk cadeau te kunnen geven.
CreaBeez had voor de presentatie een vaas met grote en kleine loden rozen gemaakt, maar ook diverse memoborden en roze zeepkettingen (Pink Ribbon) inspelend voor de komende Sint en kerstperiode. Daarom kun je bij CreaBeez nu ook cadeaubonnen bestellen voor de diverse workshops.

<< Vorige [1] [2] [3] [4] [5] Volgende >>

BSO's en CreaBeez
Lees meer...

CreaBeez in de pop-up De VOORdeur
Lees meer...

Vrije inloopavond
Lees meer...

Nieuwjaar
Lees meer...

CreaBeez en de pop-up
Lees meer...

Meer nieuws...

Door: Kelsey
Hoi Moeders,

Tanja is helemaal trots op haar mozaiekstuk!
Ook al het geknutsel bij ons thuis heeft het er een stuk mooier en vrolijker op gemaakt!

Dankje!!!

Bericht plaatsen
Willekeurige foto:
Algemene voorwaarden - Copyright © 2010 - 2017 WebNology-WebDesign | Hosting by K-Graphics.nl