Zaterdag 26 mei 2018
 

Nieuws

<< Vorige [1] [2] [3] [4] [5] Volgende >>

Geslaagde route
Toegevoegd: 1 oktober 2012
Afgelopen weekend de tiende Open Atelier Route als geslaagd afgesloten. Voor de derde keer heeft CreaBeez haar deur open gezet om iedereen de kans te geven een blik te werpen "achter de deur".
Vele leuke reacties van de creativiteit viel CreaBeez ten deel, maar het leukste was misschien toch dat een groep van 10 meisjes en jongens zich op zaterdag na 5 uur afvroegen wat er toch was geweest. De deur open en dan die borden die er stonden!!!
Na enige uitleg en een bezoekje naar de crearuimte gingen zij weer huiswaarts met de mededeling de volgende dag er weer te zijn. En ja hoor, stipt 12.00 uur melden een vijftal dames zich (gewapend met geld) om toch maar een workshop te kunnen volgen. Omdat diverse meiden al meegedaan hadden met de burendag, was een portemonnee of armband geen optie. Allen hebben toen een vogelhuisje in elkaar gezet en geverfd, onder genot van limonade en een snoepje. Na afloop hebben zij hun versierde vogelhuisje en een kaartje van CreaBeez (en hun geld natuurlijk) weer mee naar huis genomen.
Beide dagen heeft CreaBeez vele bezoekers gehad en enkele hebben zich uit kunnen leven in het maken van een portemonneetje, een leuk hebbedingetje gemaakt van een pak melk of fruitdrank.
Zo heeft zij laten zien dat recycling van producten alleen maar een uitdaging kan zijn in deze wegwerpmaatschappij.

Van burendag naar Open Atelier Route
Toegevoegd: 23 september 2012
De Burendag voor CreaBeez kan terug kijken op een zeer geslaagde bijeenkomst. De 5 verschillende workshops die aangeboden werden voor jong en oud waren druk bezocht. Een pluim voor man, dochter en vriendin, schoondochters (een WARME "koude" kant), een vriendin en een vrijwilliger, want zonder hun hulp had CreaBeez het zeker niet voor elkaar gekregen!
CreaBeez heeft laten zien wat er zoal kan en mogelijk is en heeft verwezen naar de Open Atelier Route die gehouden wordt op zaterdag 29 en zondag 30 september. Opnieuw zal de deuren bij CreaBeez open staan om iedereen te laten zien wat er zoal aan workshops, kinder/tienerfeestjes wordt gegeven. Ook aan vrijgezellenfeestjes is gedacht.

Burendag
Toegevoegd: 21 september 2012
Op zaterdag 22 september zal CreaBeez aanwezig zijn bij de Nationale Burendag die gehouden wordt in en rondom De Hoeksteen in Vianen en in het teken staat van "Presenteer je aan de buurt!!!"
CreaBeez gaat de uitdaging aan om verschillende low-budget workshops te geven aan kinderen en volwassenen, maar laat ook verschillende creaties van eigen hand zien die eventueel gekocht kunnen worden. Er worden verschillende activiteiten gehouden, dus voor elk wat wils!!!

CreaBeez en Stedelijk Museum Vianen
Toegevoegd: 15 september 2012
Op zaterdag 1 september heeft Creabeez samen met Petra Smits weer deelgenomen aan de Museum-kids. Samen geven wij educatieve workshops die aansluiten bij de lopende exposities in het Stedelijk Museum Vianen. Eerst bezoeken de kinderen de tentoonstelling en krijgen uitleg van de exposerende kunstenaar of van onszelf. Daarna gaan ze zelf aan de slag. De workshops zijn geschikt voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Kijk voor meer info naar: www.stedelijkmuseumvianen.nl
Deze zaterdag kregen we een rondleiding van Julien Holtrigter en hij liet wat van zijn verschillende schilderijen zien. Hierbij waren ook mono-prints te zien en mede geïnspireerd door één van zijn gedichten, zijn de kinderen zelf mooie werkstukken gaan maken. Het mooie weer en een enthousiaste kunstenaar stond gerand voor een geslaagde dag.

Workshop bij "de buurvrouw"
Toegevoegd: 14 maart 2012
Na een stilte van 5 maanden, heeft CreaBeez gisteravond een workshop gegeven aan "de buurvrouw", een soort vrouwencafe wat ontstaan is als vervolg van de Burendag in 2011. Er is gewerkt met fietsbanden en niet zoals enkele dachten, dat er banden geplakt gingen worden. De dames konden kiezen uit een tasje gevuld met bolletjes, een keykoord voor je sleutels met een pashouder voor je OV-kaart of een armband. De reacties waren erg leuk en voor CreaBeez een fijne opstart.

Succesvol Paardenmarkt 2011
Toegevoegd: 15 oktober 2011
Paardenmarkt 2011 is succesvol afgesloten ondanks het miezerige weer. Vele leuke reacties en beloftes voor de toekomst kwam CreaBeez ten deel. En ook de gemaakte zeepkettingen en tassenhangers voor Pink Ribbon waren in trek. Alleen op deze dag is er aan donatie al voor € 32,00 verkocht en de maand oktober is nog niet om.

Paardenmarkt in Vianen
Toegevoegd: 3 oktober 2011
Op woensdag 12 oktober 2011 zal op de Kanaalweg voor het eerst een zeer gevarieerde kunstmarkt gehouden worden. Tussen warenmarkt en kermis is van alles te zien. Ook CreaBeez is hierbij aanwezig en zal een demonstratie geven van 1 van de vele mogelijkheden van workshops die worden gegeven.

Atelierroute 2011
Toegevoegd: 27 september 2011
Na afloop van de Open Atelierroute te Vianen, gehouden op 24 en 25 september 2011, kunnen we wel stellen dat er beduidend minder mensen waren als vorig jaar, maar CreaBeez heeft wel hele leuke reacties gekregen. Een kleine greep:
"Geweldig. Ik wist niet dat er zoveel creativiteit aanwezig is met restmateriaal". "We waren vorig jaar hier ook, we hebben onze ogen uitgekenen. Het is heel professioneel geworden, compliment!". "Mijn kleinkinderen en ik vonden het een mooi tegenwicht voor de mobieltjescultuur en de I-pads". En zo ook nog leuke reacties over de nieuwe ruimte. Om u daarvoor toch een idee te geven plaats ik hierbij een foto. Nog leuker om deze ruimte een keer te gebruiken met een workshop samen met zussen, tantes, vrienden of vriendinnen. Kijk op de agenda of plan met minimaal 3 tot maximaal 8 personen een data.

Open Atelier Route Vianen
Toegevoegd: 20 september 2011
De negende Atelierroute 2011 wordt gehouden op:
Zaterdag 24 september van 11.00-17.00
Zondag 25 september van 12.00-17.00

Vorig jaar was de route een groot succes. De ateliers werden druk bezocht en iedere kunstenaar heeft veel bezoek gehad.
Niet alleen mensen uit Vianen hebben de route gelopen, maar ook mensen uit Culemborg, Tiel, Nieuwegein, Zeist, Utrecht en omstreken.
De route wordt bij veel mensen een bekend terugkerend evenement.

Ook CreaBeez is dit jaar weer te vinden op deze route!
Kom een van de dagen langs om een kijkje te nemen!
Kijk hier voor het adres.

Feest
Toegevoegd: 7 juni 2011
Vandaag is het feest bij CreaBeez, 1 jaar geleden is CreaBeez als website cadeau gegeven door de familie.
En om dit te vieren, stelt CreaBeez iedereen in de gelegenheid, gebruik te maken van het aanbod om te profiteren van 10% korting op een te volgen workshop.
De workshops kunnen geboekt worden t/m eind november 2011 en geldt de hele maand juni.

<< Vorige [1] [2] [3] [4] [5] Volgende >>

BSO 't Olefantje
Lees meer...

Thomashuis Lexmond
Lees meer...

BSO's en CreaBeez
Lees meer...

CreaBeez in de pop-up De VOORdeur
Lees meer...

Vrije inloopavond
Lees meer...

Meer nieuws...

Door: Shua-Tsan
Hallo Puck,
Ik heb een foto van de Pink Ribbon tashanger, die ik vandaag bij je op de Kunstmarkt/Paardenmarkt kocht, op de facebookpagina van Pink Ribbon gezet. Met een verwijzing naar je website.
Groetjes, Shua-Tsan

Bericht plaatsen
Willekeurige foto: