Zaterdag 26 mei 2018
 

Nieuws

<< Vorige [1] [2] [3] [4] [5] Volgende >>

CreaBeez en de Dag van de Mantelzorg
Toegevoegd: 28 oktober 2013
Komende zaterdag 9 november is CreaBeez aanwezig in Hof van Batenstein in Vianen, wat in het teken zal staan van de "Dag van de Mantelzorg". Ook CreaBeez wil deze mensen voorzien van de nodige ontspanning, die hun weer sterker maakt in de opvang van hun naasten!
Er worden verschillende workshops aangeboden!

Paardenmarkt 2013
Toegevoegd: 20 oktober 2013
Nu, anderhalve week na de Paardenmarkt in Vianen, kun je wel zeggen dat er velen zijn die de krantenartikel in het Kontakt en de Vijfheerenlanden hebben gelezen over recycling en fietsbanden. Ontzettend veel leuke reacties gekregen en daaruit ook weer gesprekken voor diverse workshops. En daar was het om te doen voor CreaBeez en natuurlijk voor de Pink Ribbon-actie die nu geregistreerd voor € 45,00 en de maand oktober is nog niet eens om.

Open Atelierroute 2013
Toegevoegd: 29 september 2013
Gisteren en vandaag zijn de dagen zeer succesvol afgesloten. Mede door het stukje in de krant was de opkomst geweldig druk en de mensen waren enthousiast over het aanbod die CreaBeez kon laten zien van de creaties van fietsbanden.

Sleepbootdagen in Vianen 2013
Toegevoegd: 15 september 2013
Het is al even geleden, maar toch wil CreaBeez nog laten weten dat zij met Hemelvaart en de zaterdag erna op de Braderie heeft gestaan van de sleepbootdagen in Vianen.
Op beide dagen zijn er vele mensen langs de kraam gegaan van CreaBeez om zich te verbazen wat er zoal aan workshops gedaan kan worden en voor de kinder-en tienerfeestjes waren verschillende voorbeelden. Ook konden er diverse artikelen gekocht worden.
CreaBeez kan terug kijken op hele gezellige dagen, bijgestaan door dochter en schoondochter, en heeft leuke reacties gekregen.

Vrouwendag
Toegevoegd: 8 maart 2013
Vrijdag 8 maart staat in het teken van: Vrouwendag. Deze dag werd in Vianen gehouden in het Oosterlicht College te Vianen en stond in het teken van: "Breng kleur in je leven".
De vele vrouwen die er waren konden deelnemen aan verschillende workshops en zich daarvoor na de pauze op inschrijven. Een van die workshops werd gegeven door CreaBeez en daar kon men kiezen uit 4 verschillende dingen.
* een egel van theezakjes
* een egel van fietsband
* een armband van fietsband
* een hartvorm, ronde cirkel of eivorm van aluminiumdraad en boterhamzakjes of op maat geknipte (gele) vuilniszakken.
Deze bleken het meest in trek, zowel geel als wit (tenslotte zijn er ook gele en witte eieren).
Ook heeft CreaBeez laten zien wat zij zoal aan workshops geeft en een ieder was enthousiast van het aanbod. Vele lovende reacties beloven wel wat voor de toekomst!


CreaBeez bij BSO De Duim in Vianen
Toegevoegd: 19 februari 2013
CreaBeez is vandaag bij de BSO De Duim geweest en heeft de kinderen kennis laten maken wat er zoal mogelijk is met fietsbanden. Ze konden kiezen uit een egel of een kubus waarin eventueel een bloem kan staan. De ondergrond bestaan beide uit piepschuim en vastzetten gebeurd met kleine speldjes. Eerst konden de kinderen aan de hand van een mal het na tekenen op fietsband om het daarna uit te knippen en vast te zetten. Iedereen was enthousiast bezig en vonden het erg leuk.
Een leuke opsteker voor CreaBeez.

Bedankje
Toegevoegd: 5 januari 2013
Vandaag de fietsenmaker, die mijn "vaste" leverancier is van kapotte binnenbanden, een heel goed Nieuwjaar gewenst en een bedankje afgegeven. Natuurlijk had ik wel iets gemaakt met de binnenbanden, zodat hij ook kan zien hoe en waarmee de binnenbanden gebruikt worden.
Ook nieuwsgierig geworden wat er zoal gemaakt kan worden met de binnenbanden? Kijk dan voor foto's onder Creatief of plan een avond in de agenda.

Kerstmarkt Syndion
Toegevoegd: 25 december 2012
CreaBeez heeft op 24 november deelgenomen aan de Kerstmarkt, georganiseerd door Syndion en gehouden op de Dagactiviteitencentrum op de Prins Bernhardstraat te Vianen.
Op deze dag heeft zij hulp gehad van van haar 2 schoondochters en zij willen volgend jaar weer graag helpen. En ondanks dat Sinterklaas en de zwarte pieten deze dag in Vianen aankwamen, was het op de Kerstmarkt druk en zeker heel erg gezellig! Buiten de verkoop om, zijn er ook nog enkele opdrachten gekomen en kunnen we dus wel zeggen dat het een geslaagde dag was.

Kerstavond
Toegevoegd: 25 december 2012
Eigenlijk begint het traditie te worden om na afloop van het kerstdiner, de mannen de keuken op te laten ruimen en de dames zich naar boven te laten begeven naar de crearuimte van CreaBeez.
Smaken verschillen dus werden er 3 activiteiten uitgezocht, voor ieder wat wils. En zo blijft het een leuke afsluiting van een gezellig samenzijn.

CreaBeez bij BSO het Olefantje.
Toegevoegd: 26 november 2012
Op 6 november heeft CreaBeez bij de BSO 't Olefantje in Utecht, een creatieve workshop gegeven met limonade en/of melkpakken.
Het thema was sprookjes en daarom zij we kleine en grote kastelen gaan maken. De kleine kastelen werden gemaakt van een anderhalve literpak met 2 torentjes van closetrollen. Het grote kasteel werd door de al wat grotere kinderen gemaakt en bestond uit 4 x de literpakken en 4 x anderhalve literpakken. Deze pakken werden zo geknipt en geplakt, dat er een kasteel met 4 torens, een burcht rondom het kasteel en een ophaalbrug ontstond.
Na afloop konden de kinderen hun eigen kasteel gaan verven en door de ouders laten bewonderen. De kinderen en leiding vonden het een geslaagde middag en CreaBeez heeft genoten van alle enthousiaste reacties.
Zo heeft CreaBeez wel kunnen laten zien, dat je met afvalmateriaal ook leuke dingen kunt maken.

<< Vorige [1] [2] [3] [4] [5] Volgende >>

BSO 't Olefantje
Lees meer...

Thomashuis Lexmond
Lees meer...

BSO's en CreaBeez
Lees meer...

CreaBeez in de pop-up De VOORdeur
Lees meer...

Vrije inloopavond
Lees meer...

Meer nieuws...

Door: Nathalie
Bedankt Puck!
Onze dochter en haar vrienden hebben het geweldig naar hun zin gehad. De zeepketting heeft al een mooi plaatsje gekregen. De sfeer was gezellig.
Namens onze dochter Floortje,
Hartelijk dank voor de creatieve middag.

Bericht plaatsen
Willekeurige foto: