Zaterdag 24 juni 2017
 

Nieuws

<< Vorige [1] [2] [3] [4] [5] Volgende >>

Open Atelierroute 2013
Toegevoegd: 29 september 2013
Gisteren en vandaag zijn de dagen zeer succesvol afgesloten. Mede door het stukje in de krant was de opkomst geweldig druk en de mensen waren enthousiast over het aanbod die CreaBeez kon laten zien van de creaties van fietsbanden.

Sleepbootdagen in Vianen 2013
Toegevoegd: 15 september 2013
Het is al even geleden, maar toch wil CreaBeez nog laten weten dat zij met Hemelvaart en de zaterdag erna op de Braderie heeft gestaan van de sleepbootdagen in Vianen.
Op beide dagen zijn er vele mensen langs de kraam gegaan van CreaBeez om zich te verbazen wat er zoal aan workshops gedaan kan worden en voor de kinder-en tienerfeestjes waren verschillende voorbeelden. Ook konden er diverse artikelen gekocht worden.
CreaBeez kan terug kijken op hele gezellige dagen, bijgestaan door dochter en schoondochter, en heeft leuke reacties gekregen.

Vrouwendag
Toegevoegd: 8 maart 2013
Vrijdag 8 maart staat in het teken van: Vrouwendag. Deze dag werd in Vianen gehouden in het Oosterlicht College te Vianen en stond in het teken van: "Breng kleur in je leven".
De vele vrouwen die er waren konden deelnemen aan verschillende workshops en zich daarvoor na de pauze op inschrijven. Een van die workshops werd gegeven door CreaBeez en daar kon men kiezen uit 4 verschillende dingen.
* een egel van theezakjes
* een egel van fietsband
* een armband van fietsband
* een hartvorm, ronde cirkel of eivorm van aluminiumdraad en boterhamzakjes of op maat geknipte (gele) vuilniszakken.
Deze bleken het meest in trek, zowel geel als wit (tenslotte zijn er ook gele en witte eieren).
Ook heeft CreaBeez laten zien wat zij zoal aan workshops geeft en een ieder was enthousiast van het aanbod. Vele lovende reacties beloven wel wat voor de toekomst!


CreaBeez bij BSO De Duim in Vianen
Toegevoegd: 19 februari 2013
CreaBeez is vandaag bij de BSO De Duim geweest en heeft de kinderen kennis laten maken wat er zoal mogelijk is met fietsbanden. Ze konden kiezen uit een egel of een kubus waarin eventueel een bloem kan staan. De ondergrond bestaan beide uit piepschuim en vastzetten gebeurd met kleine speldjes. Eerst konden de kinderen aan de hand van een mal het na tekenen op fietsband om het daarna uit te knippen en vast te zetten. Iedereen was enthousiast bezig en vonden het erg leuk.
Een leuke opsteker voor CreaBeez.

Bedankje
Toegevoegd: 5 januari 2013
Vandaag de fietsenmaker, die mijn "vaste" leverancier is van kapotte binnenbanden, een heel goed Nieuwjaar gewenst en een bedankje afgegeven. Natuurlijk had ik wel iets gemaakt met de binnenbanden, zodat hij ook kan zien hoe en waarmee de binnenbanden gebruikt worden.
Ook nieuwsgierig geworden wat er zoal gemaakt kan worden met de binnenbanden? Kijk dan voor foto's onder Creatief of plan een avond in de agenda.

Kerstmarkt Syndion
Toegevoegd: 25 december 2012
CreaBeez heeft op 24 november deelgenomen aan de Kerstmarkt, georganiseerd door Syndion en gehouden op de Dagactiviteitencentrum op de Prins Bernhardstraat te Vianen.
Op deze dag heeft zij hulp gehad van van haar 2 schoondochters en zij willen volgend jaar weer graag helpen. En ondanks dat Sinterklaas en de zwarte pieten deze dag in Vianen aankwamen, was het op de Kerstmarkt druk en zeker heel erg gezellig! Buiten de verkoop om, zijn er ook nog enkele opdrachten gekomen en kunnen we dus wel zeggen dat het een geslaagde dag was.

Kerstavond
Toegevoegd: 25 december 2012
Eigenlijk begint het traditie te worden om na afloop van het kerstdiner, de mannen de keuken op te laten ruimen en de dames zich naar boven te laten begeven naar de crearuimte van CreaBeez.
Smaken verschillen dus werden er 3 activiteiten uitgezocht, voor ieder wat wils. En zo blijft het een leuke afsluiting van een gezellig samenzijn.

CreaBeez bij BSO het Olefantje.
Toegevoegd: 26 november 2012
Op 6 november heeft CreaBeez bij de BSO 't Olefantje in Utecht, een creatieve workshop gegeven met limonade en/of melkpakken.
Het thema was sprookjes en daarom zij we kleine en grote kastelen gaan maken. De kleine kastelen werden gemaakt van een anderhalve literpak met 2 torentjes van closetrollen. Het grote kasteel werd door de al wat grotere kinderen gemaakt en bestond uit 4 x de literpakken en 4 x anderhalve literpakken. Deze pakken werden zo geknipt en geplakt, dat er een kasteel met 4 torens, een burcht rondom het kasteel en een ophaalbrug ontstond.
Na afloop konden de kinderen hun eigen kasteel gaan verven en door de ouders laten bewonderen. De kinderen en leiding vonden het een geslaagde middag en CreaBeez heeft genoten van alle enthousiaste reacties.
Zo heeft CreaBeez wel kunnen laten zien, dat je met afvalmateriaal ook leuke dingen kunt maken.

Geslaagde route
Toegevoegd: 1 oktober 2012
Afgelopen weekend de tiende Open Atelier Route als geslaagd afgesloten. Voor de derde keer heeft CreaBeez haar deur open gezet om iedereen de kans te geven een blik te werpen "achter de deur".
Vele leuke reacties van de creativiteit viel CreaBeez ten deel, maar het leukste was misschien toch dat een groep van 10 meisjes en jongens zich op zaterdag na 5 uur afvroegen wat er toch was geweest. De deur open en dan die borden die er stonden!!!
Na enige uitleg en een bezoekje naar de crearuimte gingen zij weer huiswaarts met de mededeling de volgende dag er weer te zijn. En ja hoor, stipt 12.00 uur melden een vijftal dames zich (gewapend met geld) om toch maar een workshop te kunnen volgen. Omdat diverse meiden al meegedaan hadden met de burendag, was een portemonnee of armband geen optie. Allen hebben toen een vogelhuisje in elkaar gezet en geverfd, onder genot van limonade en een snoepje. Na afloop hebben zij hun versierde vogelhuisje en een kaartje van CreaBeez (en hun geld natuurlijk) weer mee naar huis genomen.
Beide dagen heeft CreaBeez vele bezoekers gehad en enkele hebben zich uit kunnen leven in het maken van een portemonneetje, een leuk hebbedingetje gemaakt van een pak melk of fruitdrank.
Zo heeft zij laten zien dat recycling van producten alleen maar een uitdaging kan zijn in deze wegwerpmaatschappij.

Van burendag naar Open Atelier Route
Toegevoegd: 23 september 2012
De Burendag voor CreaBeez kan terug kijken op een zeer geslaagde bijeenkomst. De 5 verschillende workshops die aangeboden werden voor jong en oud waren druk bezocht. Een pluim voor man, dochter en vriendin, schoondochters (een WARME "koude" kant), een vriendin en een vrijwilliger, want zonder hun hulp had CreaBeez het zeker niet voor elkaar gekregen!
CreaBeez heeft laten zien wat er zoal kan en mogelijk is en heeft verwezen naar de Open Atelier Route die gehouden wordt op zaterdag 29 en zondag 30 september. Opnieuw zal de deuren bij CreaBeez open staan om iedereen te laten zien wat er zoal aan workshops, kinder/tienerfeestjes wordt gegeven. Ook aan vrijgezellenfeestjes is gedacht.

<< Vorige [1] [2] [3] [4] [5] Volgende >>

BSO's en CreaBeez
Lees meer...

CreaBeez in de pop-up De VOORdeur
Lees meer...

Vrije inloopavond
Lees meer...

Nieuwjaar
Lees meer...

CreaBeez en de pop-up
Lees meer...

Meer nieuws...

Door: kleine meid
hoi puck

Bericht plaatsen
Willekeurige foto:
Algemene voorwaarden - Copyright © 2010 - 2017 WebNology-WebDesign | Hosting by K-Graphics.nl