Zaterdag 26 mei 2018
 

Nieuws

<< Vorige [1] [2] [3] [4] [5] Volgende >>

Ladies Night in Vianen
Toegevoegd: 4 oktober 2014
Donderdag 25 september heeft CreaBeez met de Ladies Night in Vianen, in een creatieve workshop laten zien hoe je met simpele materialen een waar kunstwerk kunt maken met Pretex (textielverharder). Er was een plek gecreëerd in de ingangspartij van de winkel van Ron Bloks Mode, een plek waar iedereen langs ging om de winkel in te gaan. Zo kon CreaBeez het een en ander laten zien en uitleggen. Dit was mede mogelijk gemaakt doordat de spullen werden gesponsord door van Eijk Hobby & Fournituren uit Vianen. Een geweldige avond met veel bekijks! En een ieder die wat kocht in de winkel van Ron Bloks Mode, Panterhuis, Stone of bij Duo Kappers, kreeg ook nog een goodiebag. En CreaBeez heeft deze 100 stuks helpen vullen met haar flyer voorzien van een zelf gegoten zeepje.

Moeder-en Vaderdag knutselen in de bibliotheek
Toegevoegd: 19 juni 2014
Met Moederdag waren er ook papa's komen helpen om samen met hun kinderen iets moois voor mama te maken. Er was voor de nodige voorbeelden gezorgd en het viel daarom dan ook niet mee om een goede keuze te maken. En voor Vaderdag hebben de moeders meegeholpen met de kinderen. CreaBeez is ervan overtuigd dat zowel moeder als vader erg blij waren met het zelf geknutseld cadeau van hun kind.

Paasknutsel
Toegevoegd: 13 april 2014
Zaterdag in de bibliotheek van Vianen leuk geknutseld met 17 kinderen verdeeld in twee groepen. Een goede hulp gehad aan stagiaire Alicia voor de nodige had en span diensten. Bijna alle kinderen gingen met 2 of 3 verschillende paaswerkstukken naar huis.

Voorjaarsknutsel in de bibliotheek
Toegevoegd: 26 maart 2014
Geleerd van de vele aanmeldingen heeft CreaBeez besloten voortaan twee tijdstippen te handhaven met het knutselen, om zo iedereen de nodige aandacht te kunnen geven. Allemaal konden zij een eigen voorjaarstuintje maken met bloemen en insecten van verschillende materialen en het was geweldig!!!!

Valentijn knutselen
Toegevoegd: 12 februari 2014
Vandaag in de bibliotheek van Vianen hebben veel kinderen iets kunnen maken voor Valentijnsdag. Zij konden wel kiezen uit 7 verschillende items en daar werd dankbaar gebruik van gemaakt. Iedereen ging tevreden naar huis met het zelf gemaakte cadeau voor degen die hij of zij lief vindt.

Winterknutselen
Toegevoegd: 28 december 2013
Het was een geslaagde middag met vele aanmeldingen om sneeuwpoppen te komen maken in de bibliotheek. Met ongeveer 3 verschillende sneeuwpoppen gingen de kinderen tevreden naar huis. En een paar dagen later een leuke foto in de krant!

Winterknutselen in de bilbiotheek
Toegevoegd: 17 december 2013
Op 28 december is CreaBeez weer actief in de bibliotheek van Vianen. Er worden sneeuwpoppen gemaakt met diverse materialen. Er is een inloop vanaf 12.00-15.00 uur en de kosten bedragen € 2,50.
Wel even aanmelden via de site.

Kerstmarkt Monnikenhof in Vianen
Toegevoegd: 14 december 2013
Vandaag, 14 december van 18.00 tot 22.00 uur een gezellige kerstmarkt in de wijk de Monnikenhof in Vianen. Zelfs de kerstman vond de zelfgemaakte kerstbomen wel wat en liet zichzelf portretteren voor de kraam van CreaBeez. Het was een geslaagde en gezellige avond.

Surprises in de bibliotheek
Toegevoegd: 22 november 2013
Vanavond was de aftrap om surprises te gaan maken in de bibliotheek. En het was een geslaagde avond voor de 4 kunstenaars in de dop! Twee jongens die voor het eerst hun surprise kwamen maken, 1 jonge dame voor de nodige inspiratie en mooie kleuren papier en 1 stoere jongen die al een paar jaar bij CreaBeez zijn surprise maakt.
Eenmaal thuis kunnen de cadeautjes verwerkt worden in de surprise en dan maar hopen dat de ontvanger het ook leuk vind.

CreaBeez en surprises in de bibliotheek
Toegevoegd: 18 november 2013
Surprises maken in de bibliotheek samen met CreaBeez voor jong en oud.
Heb jij moeite met het bedenken en maken van een surprise voor school of voor thuis?
Dan ben je bij CreaBeez aan het goede adres. In de bibliotheek gaan we samen aan de slag voor een leuke surprise! Voorbeelden, ideëen en materialen zijn aanwezig.
Prijzen van de surprises zijn vanaf € 1,50 tot maximaal € 5,00 afhankelijk van de materialen.
Kijk op de agenda wanneer CreaBeez in de bibliotheek is en schrijf je nog even in via de site van CreaBeez of in de bibliotheek.

<< Vorige [1] [2] [3] [4] [5] Volgende >>

BSO 't Olefantje
Lees meer...

Thomashuis Lexmond
Lees meer...

BSO's en CreaBeez
Lees meer...

CreaBeez in de pop-up De VOORdeur
Lees meer...

Vrije inloopavond
Lees meer...

Meer nieuws...

Door: puck
cool zeg

Bericht plaatsen
Willekeurige foto: