Zaterdag 24 juni 2017
 

Nieuws

<< Vorige [1] [2] [3] [4] [5] Volgende >>

Paasknutsel
Toegevoegd: 13 april 2014
Zaterdag in de bibliotheek van Vianen leuk geknutseld met 17 kinderen verdeeld in twee groepen. Een goede hulp gehad aan stagiaire Alicia voor de nodige had en span diensten. Bijna alle kinderen gingen met 2 of 3 verschillende paaswerkstukken naar huis.

Voorjaarsknutsel in de bibliotheek
Toegevoegd: 26 maart 2014
Geleerd van de vele aanmeldingen heeft CreaBeez besloten voortaan twee tijdstippen te handhaven met het knutselen, om zo iedereen de nodige aandacht te kunnen geven. Allemaal konden zij een eigen voorjaarstuintje maken met bloemen en insecten van verschillende materialen en het was geweldig!!!!

Valentijn knutselen
Toegevoegd: 12 februari 2014
Vandaag in de bibliotheek van Vianen hebben veel kinderen iets kunnen maken voor Valentijnsdag. Zij konden wel kiezen uit 7 verschillende items en daar werd dankbaar gebruik van gemaakt. Iedereen ging tevreden naar huis met het zelf gemaakte cadeau voor degen die hij of zij lief vindt.

Winterknutselen
Toegevoegd: 28 december 2013
Het was een geslaagde middag met vele aanmeldingen om sneeuwpoppen te komen maken in de bibliotheek. Met ongeveer 3 verschillende sneeuwpoppen gingen de kinderen tevreden naar huis. En een paar dagen later een leuke foto in de krant!

Winterknutselen in de bilbiotheek
Toegevoegd: 17 december 2013
Op 28 december is CreaBeez weer actief in de bibliotheek van Vianen. Er worden sneeuwpoppen gemaakt met diverse materialen. Er is een inloop vanaf 12.00-15.00 uur en de kosten bedragen € 2,50.
Wel even aanmelden via de site.

Kerstmarkt Monnikenhof in Vianen
Toegevoegd: 14 december 2013
Vandaag, 14 december van 18.00 tot 22.00 uur een gezellige kerstmarkt in de wijk de Monnikenhof in Vianen. Zelfs de kerstman vond de zelfgemaakte kerstbomen wel wat en liet zichzelf portretteren voor de kraam van CreaBeez. Het was een geslaagde en gezellige avond.

Surprises in de bibliotheek
Toegevoegd: 22 november 2013
Vanavond was de aftrap om surprises te gaan maken in de bibliotheek. En het was een geslaagde avond voor de 4 kunstenaars in de dop! Twee jongens die voor het eerst hun surprise kwamen maken, 1 jonge dame voor de nodige inspiratie en mooie kleuren papier en 1 stoere jongen die al een paar jaar bij CreaBeez zijn surprise maakt.
Eenmaal thuis kunnen de cadeautjes verwerkt worden in de surprise en dan maar hopen dat de ontvanger het ook leuk vind.

CreaBeez en surprises in de bibliotheek
Toegevoegd: 18 november 2013
Surprises maken in de bibliotheek samen met CreaBeez voor jong en oud.
Heb jij moeite met het bedenken en maken van een surprise voor school of voor thuis?
Dan ben je bij CreaBeez aan het goede adres. In de bibliotheek gaan we samen aan de slag voor een leuke surprise! Voorbeelden, ideëen en materialen zijn aanwezig.
Prijzen van de surprises zijn vanaf € 1,50 tot maximaal € 5,00 afhankelijk van de materialen.
Kijk op de agenda wanneer CreaBeez in de bibliotheek is en schrijf je nog even in via de site van CreaBeez of in de bibliotheek.

CreaBeez en de Dag van de Mantelzorg
Toegevoegd: 28 oktober 2013
Komende zaterdag 9 november is CreaBeez aanwezig in Hof van Batenstein in Vianen, wat in het teken zal staan van de "Dag van de Mantelzorg". Ook CreaBeez wil deze mensen voorzien van de nodige ontspanning, die hun weer sterker maakt in de opvang van hun naasten!
Er worden verschillende workshops aangeboden!

Paardenmarkt 2013
Toegevoegd: 20 oktober 2013
Nu, anderhalve week na de Paardenmarkt in Vianen, kun je wel zeggen dat er velen zijn die de krantenartikel in het Kontakt en de Vijfheerenlanden hebben gelezen over recycling en fietsbanden. Ontzettend veel leuke reacties gekregen en daaruit ook weer gesprekken voor diverse workshops. En daar was het om te doen voor CreaBeez en natuurlijk voor de Pink Ribbon-actie die nu geregistreerd voor € 45,00 en de maand oktober is nog niet eens om.

<< Vorige [1] [2] [3] [4] [5] Volgende >>

BSO's en CreaBeez
Lees meer...

CreaBeez in de pop-up De VOORdeur
Lees meer...

Vrije inloopavond
Lees meer...

Nieuwjaar
Lees meer...

CreaBeez en de pop-up
Lees meer...

Meer nieuws...

Door: Marjan,Cobi,Ineke
Hoi Puckie, Oh, wat is het weer gezellig, bij mij in Drenthe, met ons viertjes een pracht van een werkstuk gemaakt. We zijn bere trots op ons mozaïek-schaaltje.Super wat een leuke ideeën en bedankt weer voor je hulp.Dank je wel, kussen van ons 3-en.

Bericht plaatsen
Willekeurige foto:
Algemene voorwaarden - Copyright © 2010 - 2017 WebNology-WebDesign | Hosting by K-Graphics.nl