Zaterdag 24 juni 2017
 

Nieuws

[1] [2] [3] [4] [5] Volgende >>

BSO's en CreaBeez
Toegevoegd: 4 september 2016
In de zomervakantie heeft CreaBeez diverse educatieve workshops gegeven bij verschillende BSO's. Sommige werken met thema's, sommige weten het niet en laten het aan CreaBeez over om iets te bedenken. En inspelend op de karakter van de BSO, proberen we dan ook een aangepaste workshop te geven. Het liefst iets voor jongens en meisjes en voor de verschillende leeftijden.
En over de gegeven workshops waren kinderen en begeleiding weer zeer tevreden.

CreaBeez in de pop-up De VOORdeur
Toegevoegd: 25 februari 2016
De komende 3 maanden is CreaBeez aanwezig in de pop-up De VOORdeur op de Voorstraat in Vianen. Zij zal er zijn op de vrijdag van 13.30 - 20.00 uur en op de zaterdag van 10.00 -13.00 uur. Elke week met een nieuw thema probeert CreaBeez daar op in te spelen en is er voor jong en oud. Elke week een ander aanbod. Maar teruggrijpen op iets wat al gemaakt is, kan natuurlijk ook (indien aanwezig)!

Vrije inloopavond
Toegevoegd: 1 februari 2016
Elke tweede donderdag van de maand zal er bij CreaBeez een vrije inloopavond zijn. Dan kun je om 19.30 uur aanschuiven om een leuke workshop te gaan doen. Het maakt dan niet uit wat je gaat doen, een ieder maakt wat hij leuk vindt. Van sieraden tot mozaieken, van textielverharder tot decoupage.
Kom je ook? En natuurlijk kan je ook een vriendin meenemen.

Nieuwjaar
Toegevoegd: 3 januari 2016
CreaBeez wil iedereen bedanken die het afgelopen jaar een leuk, gezellig, orgineel en creatief feestje heeft gehad bij CreaBeez of op eigen locatie. Door jullie enthousiasme en "zeg het voort" heeft CreaBeez geweldige uitdagingen gehad in nieuwe groepen, evenementen en festijnen. En ook in 2016 zal CreaBeez zich weer inzetten om met leuke, creatieve workshops te komen.

CreaBeez en de pop-up
Toegevoegd: 13 mei 2015
Wat een geweldige weekenden hebben wij gehad met de pop-up in het oude Rabopand op de Voorstraat in Vianen. Tuurlijk hebben we er veel werk verricht, maar met elkaar was er ook een saamhorigheid en daarom alleen al is het een succes geworden (voor ons).
In de 3 weekenden dat wij er waren, hebben ook verschillende ondernemingen zich afgewisseld. Zo kon je kiezen welke dagen voor jou goed uitkwam, of dat je gebruik maakte van alle dagen die aangeboden werden. CreaBeez heeft (met wat hulp) gebruik gemaakt om er alle dagen te zijn en dat werd in dank aangenomen door de verschillende aanschuivende personen van groot tot klein. Hele leuke reacties gehad en we hopen dan ook op een vervolg.

surprises in de bibliotheek
Toegevoegd: 6 december 2014
Voor het 2de jaar op rij, is CreaBeez actief geweest in de bibliotheek met het maken van surprises. En ook al waren er diverse voorbeelden, vele hadden nagedacht over wat ze wilden gaan maken. En met wat hulp en de vele (afval)materialen, zijn er leuke en originele surprises ontstaan.
Volgend jaar zal CreaBeez weer aanwezig zijn in de bibliotheek voor het maken van de surprises of zoals sommige gedaan hebben, bij CreaBeez op locatie.

Lampionnen maken in de bibliotheek
Toegevoegd: 4 oktober 2014
Een traditie met de paardenmarkt is dat de dinsdagavond daarvoor kinderen lopen met hun lampion. Tot aan enkele jaren geleden waren lampionnen te koop bij de bibliotheek en doordat hier toch veel vraag naar was, zijn het Paardenmarktcomité, de bibliotheek en CreaBeez een samenwerkingsverbond aangegaan. En we kunnen terugkijken naar een succesvolle samenwerking. Woensdag 1 oktober zijn er 17 kinderen geweest en vandaag zaterdag 4 oktober 18 kinderen, soms ook met mama of oma. Mede door hun hulp zijn de kinderen met geweldige creaties naar huis gegaan.

Open Atelierroute 2014
Toegevoegd: 4 oktober 2014
Op zaterdag 27 en zondag 28 september, kan CreaBeez terugblikken op een geweldig weekend. En zeker 60 mensen hebben kunnen zien wat Creaeez kan en doet. Vele flyers werden meegenomen waarop de losse inschrijving en data stonden van verschillende workshops voor volwassenen. Nu goed de agenda in de gaten houden!

Ladies Night in Vianen
Toegevoegd: 4 oktober 2014
Donderdag 25 september heeft CreaBeez met de Ladies Night in Vianen, in een creatieve workshop laten zien hoe je met simpele materialen een waar kunstwerk kunt maken met Pretex (textielverharder). Er was een plek gecreëerd in de ingangspartij van de winkel van Ron Bloks Mode, een plek waar iedereen langs ging om de winkel in te gaan. Zo kon CreaBeez het een en ander laten zien en uitleggen. Dit was mede mogelijk gemaakt doordat de spullen werden gesponsord door van Eijk Hobby & Fournituren uit Vianen. Een geweldige avond met veel bekijks! En een ieder die wat kocht in de winkel van Ron Bloks Mode, Panterhuis, Stone of bij Duo Kappers, kreeg ook nog een goodiebag. En CreaBeez heeft deze 100 stuks helpen vullen met haar flyer voorzien van een zelf gegoten zeepje.

Moeder-en Vaderdag knutselen in de bibliotheek
Toegevoegd: 19 juni 2014
Met Moederdag waren er ook papa's komen helpen om samen met hun kinderen iets moois voor mama te maken. Er was voor de nodige voorbeelden gezorgd en het viel daarom dan ook niet mee om een goede keuze te maken. En voor Vaderdag hebben de moeders meegeholpen met de kinderen. CreaBeez is ervan overtuigd dat zowel moeder als vader erg blij waren met het zelf geknutseld cadeau van hun kind.

[1] [2] [3] [4] [5] Volgende >>

BSO's en CreaBeez
Lees meer...

CreaBeez in de pop-up De VOORdeur
Lees meer...

Vrije inloopavond
Lees meer...

Nieuwjaar
Lees meer...

CreaBeez en de pop-up
Lees meer...

Meer nieuws...

Door: Kelsey
Hoi Moeders,

Tanja is helemaal trots op haar mozaiekstuk!
Ook al het geknutsel bij ons thuis heeft het er een stuk mooier en vrolijker op gemaakt!

Dankje!!!

Bericht plaatsen
Willekeurige foto:
Algemene voorwaarden - Copyright © 2010 - 2017 WebNology-WebDesign | Hosting by K-Graphics.nl