Zaterdag 26 mei 2018
 

Kinderfeestjes

Creatief, gezellig, voor jongens en meisjes!

Duur: 2/2,5 uur.
Prijs: Verschilt per workshop, afhankelijk van het materiaal.
Personen: 6-10 personen.
Sfeer: De ruimte is versierd en de kids krijgen limonade, een lekkere verassing en snoep. Voor de eventuele volwassenen is er ook koffie/thee.
Flexibel: Er is veel mogelijk, dus vraag gerust. (Denk aan een hig-tea, pannenkoeken, eigen creatieve iedeeen, enz.)
Ook kunnen de kinderfeestjes op eigen locatie georganiseerd worden, waarbij de catering voor rekening van de ouders is.
Bij een enkele reisafstand meer dan 15 kilometer, reken ik € 0,25 kilometervergoeding.
Praktisch:
Dinsdag t/m vrijdagmiddag vanaf 14.30 uur.
Zaterdag de gehele dag.
(in overleg zijn ook andere momenten mogelijk)


Tip: Natuurlijk willen ze op een feestje hun mooiste kleding aantrekken, maar beter zou zijn om bij de workshop met verf toch wat oudere kleding aan te trekken. Sommige verf is moeilijk uit de kleding te krijgen. Schorten zullen wel aanwezig zijn!Mozaïeken

Mozaïeken kunnen zelfs de kleintjes, want je mag zelf een halve tegel kapot slaan en daarna kun je deze stukjes als een soort puzzel gaan opplakken. Natuurlijk zijn er nog meer gekleurde tegels in stukjes, glasdruppels of schelpen aanwezig.
Het werkstuk moet na afloop nog drogen en gevoegd worden. Dat doe ik dan voor je en kan dan de volgende dag bij mij opgehaald worden.
Er zijn verschillende dingen om te mozaïeken, zowel voor jongens als meisjes.
Je kan kiezen uit: Sieradendoos, schatkistje (past nintendo spelletje in) memo-bord met een schoolbordenvlak, spiegel, dolfijn of auto (Ferrari)

KOSTEN € 15,00


Sieraden maken

Je kan kiezen uit verschillende voorbeelden van armbanden en kettingen. En met een beetje uitleg en hulp gaat het je zeker lukken om zelf iets moois te maken.De houten en kunststof kralen zijn er in allerlei vormen en soorten, zoals vlinders en bloemen, blingblingkralen, parels en nog veel meer. Ook bedels zijn er allerlei soorten van Hello Kitty tot strassbedel. En voor jongens zijn er "stoere" voorbeelden.

KOSTEN € 13,50


Sleutelhanger/keycord maken

Hierbij kun je denken aan een sleutelhanger of keycord die je naloop aan je tas of broek kan hangen. Na een korte uitleg kan je een kleurige octupus maken in jouw favoriete kleuren of meer iets met lintjes en kralen. Alles is mogelijk.

KOSTEN € 12,50


Zelf zeepjes maken

Zelf zeepjes maken kan doordat de zeep verwarmd wordt waarna je het in de gewenste vorm giet. Daarna kunnen de zeepjes nog versierd worden met geuren, kleuren, frutsels en glitters. Bovendien mogen er ook nog 2 bedels uitgezocht worden om deze in de zeepjes te doen. Als je deze zeepjes gebruikt, blijft er na afloop de bedeltjes over die je aan een armband of ketting kan hangen. Tijdens het uitharden ga je nog een doosje versieren om de zeepjes hierin mee naar huis te nemen. Ook voor jongens zijn er leuke vormpjes.

KOSTEN € 12,00


Zeepketting maken

Nadat je eerst zelf de zeepjes heb gemaakt in je eigen geur en kleur en deze aan het uitharden zijn, ga je van alles uitzoeken wat je aan de ketting van draad of touw wilt hangen. Schelpen, kralen, bloemen, hout etc. En als je dan alles bij elkaar hebt gevonden, gaan de zeepjes uit de mallen en kun jij je eigen geurketting gaan rijgen. Ook voor jongens zijn er "stoere" voorbeelden.

KOSTEN € 13,50


Beschilder je eigen bord en mok

Niets leuker dan te eten en drinken vanuit jezelf geverfde bord en mok. Je gaat het bord en mok helemaal naar eigen fantasie beschilderen. Borden met dieren, bloemen en hartjes of een mok met je eigen naam erop. Noem maar op.... echt alles kan! En natuurlijk zijn er ook voorbeelden waaruit je kunt kiezen als je het zo gauw niet even weet. Wat je ook doet, elk werkstuk wordt uniek. Na afloop moet het thuis nog wel even in de oven, maar dan kan het ook gewoon afgewassen worden.

KOSTEN € 15,00


Vogelhuisje timmeren

Met hout, hamer en spijkers gaan we zelf onze houten plankjes vast timmeren tot een echt vogelhuisje. Daarna gaan we het mooi verven.

KOSTEN € 15,00


Helicopter/vliegtuig of Panda zagen

Niets leuker dan zagen. Zaag je eigen helicopter/ vliegtuig of Panda en na het schuren kun je gaan verven. Precies in de kleuren zoals jij het wilt en als het dan droog is kan je werkstuk in elkaar gezet worden.

KOSTEN € 13,50


Fietsbandpopje

Een leuke activiteit met een fietsband. Het popje kan je laten zitten, liggen of ergens tegenaan laten leunen. Hij kan in allerlei bochten geduwd worden omdat je hem maakt van gekleurd chenilledraad of ijzerdraad met kraal en natuurlijk fietsband, wat jij leuk vindt.
Het popje is ongeveer 25 cm groot en heeft geinige wiebeloogjes.
KOSTEN € 10,00


Sterrenboekje

Voordat we gaan beginnen, ga je eerst je stofje uitzoeken om daarna de kleur te bepalen van de bladzijden in het sterrenboekje. De stof plakken we op een stuk karton met fiberfil en gaan daarna de bladzijden knippen en vouwen. Dan plakken we alles op/in elkaar en maken er een mooi boekje van. Een boekje waarin je foto's, verhaaltjes of gedichten in kan plakken of schrijven.

KOSTEN € 10,00


Deurhanger

De deurhanger kan eventueel zelf uitgezaagd worden (vanaf 7 jaar kunnen ze zelf zagen, anders zijn ze al gezaagd) om daarna het te versieren met verf, stof, sierlint, kant, steentjes en glitters. Leuke teksten erop verven of stempelen kan natuurlijk ook.

KOSTEN € 10,00


Vogelhuisje pimpen

Dit vogelhuisje is al klant en klaar en kan bewerkt worden met verf, stof, lint, kant en glitters.
Echt iets voor dametjes( jongens mag ook hoor).

KOSTEN € 12,50


Stempels maken

Lijkt het jou ook leuk om je eigen stempel te maken? We gaan met een guts, een soort scherp mesje met apart snijblad, de vorm uit het rubber snijden. Natuurlijk gaan we eerst een leuke afbeelding zoeken en deze eerst op het rubber tekenen. Daarna gaan we de randen en de vlakken die we niet willen zien bij het stempelen, wegsnijden.
Als je klaar bent kun je kiezen uit een (knikker) zakje of doosje om deze te gaan bestempelen. Na afloop neem je je eigengemaakte stempel en zakje/doosje mee naar huis.

KOSTEN € 13,50


Dromenvanger

Heb je ook wel eens een nare droom? Laat hem vangen in je zelfgemaakte dromenvanger. Je kunt kiezen uit een grote (20 cm) dromenvanger of een kleinere (15 cm) met een kleine eronder. Eerst ga je de gewenste kleur(en) wol uitzoeken om daarna een mooie web te maken. Als je hiermee klaar bent kun je hem nog versieren met kralen en veren.

KOSTEN € 13.50


Techniek popje of beest

Ben je handig met een schroevendraaier en knijptang, dan is dit misschien wel leuk om te maken. We gaan met kroonsteentjes en electriciteitsdraad aan de gang om een leuk popje of fantasiebeest te maken. Met de knijptang knippen we de draad op de gewenste lengte en bevestigingen met de schroevendraaier daar de kroonsteentjes op.
Deze activiteit is ook leuk voor meisjes want we kunnen ipv electriciteitsdraad ook gekleurd chenille draad gebruiken en dat geeft dan ook meteen een andere look.

KOSTEN € 12,50


Beeld

Ook wel eens een beeld willen maken? Grijp nu je kans! Je krijgt een hamer en bijtel om van een gipsblok iets leuks te maken en na afloop gaan we het goed schuren.
Weet je niets te maken? Er zijn verschillende voorbeelden, dus dat komt goed.

KOSTEN € 14,00


BSO 't Olefantje
Lees meer...

Thomashuis Lexmond
Lees meer...

BSO's en CreaBeez
Lees meer...

CreaBeez in de pop-up De VOORdeur
Lees meer...

Vrije inloopavond
Lees meer...

Meer nieuws...

Door: Nataly
Hee Puck,kan ik op zondag 24 maart bij jou komen?Voor mijn kinderfeestje??
Maar ik weet nog niet zo goed wat ik wil maken.Maar ik en karin gaan wel iets leuks kiezen.Spreek ik je goaw weer?Groetjes Nataly

Bericht plaatsen
Willekeurige foto: